Billiga kontorsstolar

Funderar ni på att köpa nya prylar till kontoret? Då kan det vara en bra idé att kika in hos BBS begagnade kontorsmöbler. Här finner ni många snygga och bra stolar till ett bra pris. Konkursförsäljningar är också en bra idé att kolla upp och även andra sidor på Internet som säljer begagnat.

En bra ergonomisk kontorsstol

Då man sitter mycket på ett kontor är det viktigt att stolarna är ergonomiska. Man ska kunna sitta rakt med ryggen och ryggstödet ska ge ett bra stöd i svanken och det är även viktigt att stödet till nacken är bra så att man har en rak hållning. Armstödet ska sitta nära kroppen och man ska kunna ha fötterna på golvet. Det är bra att köpa några fotstöd då alla inte har långa ben och de är även sköna att vila fötterna på ibland. En del stolar kan man inte ändra mycket på vad gäller sittställningen, men de kan vara lika bra som de man kan göra det på. BBS begagnade kontorsstolar är anpassade för kontor där man sitter ner långa eller korta dagar.

Allt behöver inte se likadant ut

Sittställning är det viktigaste vid val av kontorsstol men det är heller inte oväsentligt hur stolarna ser ut. Även billiga begagnade kontorsstolar kan ha färger som lyfter ett rum och en udda stol som du hitta second hand kan också bli en iögonfallande detalj som påverkar helheten på ett positivt sätt. Det vanligaste när det gäller kontorsinredning är att stolar är exakt lika dana. Vi vill alltså slå ett slag för mer variation, särskilt när det gäller färger.

Föreställ er fyra olika stolar i färgerna röd, blå, grå och gul och det lyft de ger rummet med sina glada färger. Trivseln i kontorsrummet ökar och det ser genast mycket trevligare ut. Allt behöver inte se likadant ut och fördelen med att köpa stolar som är olika innebär att alla kan få en stol som är anpassade för deras kroppsbyggnad. Om företaget ligger nära BBS kontorsmöbler så kan ni besöka dem för att provsitta stolarna. Detta kan vara bra då ni inte behöver byta om någon inte skulle passa.

Släng inte möbler som kan återvinnas

Släng inte bort stolen som inte ska användas längre eller bordet som har gjort sitt. Begagnade kontorsstolar kan fixas till som ny fyllning till dynan eller ryggstödet, kanske lite olja här och där. Att återvinna och återanvända gör att vi värnar mer om miljön och att vi lär de som växer upp att man kan med till exempel lite slipning och färg göra om ett bord. Begagnat är bra och det man köper får ytterligare mer tid på sig att fylla ut de behov vi har och glöm inte den ergonomin, den är viktig.

Begagnade kontorsstolar kan se ut hur som helst