Vilken kontorsstol ska jag välja?

Begagnade kontorsstolar Stockholm är en produktkategori där du hittar mycket att välja mellan. Stockholm är helt enkelt en stad med ett dynamiskt företagsklimat där många gör sig av med stolar i samband med flytt till nya lokaler, för att verksamheten upphör eller när ett helt möblemang byts ut. Det kan du som köpare utnyttja!

Vad ska man tänka på?

Det är givetvis bra att provsitta kontorsstolar innan man köper dem. Om stolen är anpassningsbar beträffande höjd och svankstöd och om lutningen kan varieras bör stolen dock passa de flesta. Köper du en begagnad stol kan du få råd med en kvalitetsstol som annars skulle ha spräckt din budget. Det är inte ovanligt att nya kontorsstolar kostar 15 000 kronor eller mer.

Hur länge kommer den att hålla?

Begagnade kontorsmöbler håller inte lika länge som nya. Kontrollera om sitsen eller ryggen på den stol du är intresserad av är sliten på ett sådant sätt att det kan uppstå revor. Något som är bra med begagnade möbler är att du ofta kan sälja dem igen utan att de tappat särskilt mycket i värde.

Begagnade kontorsstolar Stockholm

Begagnat kan vara både billigt och bra

Kontorsmöbler är i regel avdragsgilla och det är en av flera anledningar till att de ofta slumpas bort långt innan de slutat fungera. Har du en viss budget för stolar kommer du nästan säkert att få mer för pengarna om du satsar på begagnat snarare än på nytillverkade stolar. Detta gäller oavsett hur mycket du tänkt spendera på en eller flera kontorsstolar.